Вітаю! Колег, здобувачів освіти та їх батьків на сторінках блогу "У вирі металу, електрики, послуг":)
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

четвер, 6 лютого 2020 р.

Майстер - клас "Сучасний карвінг – це прикраса страв і незвичайне оформлення столу."

Мистецтво теж може бути смачним

 Карвінг – англ. carving або curving (від curve, що означає різати; лат. curve – крива) – «різьблена робота», «різьблений орнамент».

Карвінг в кулінарії – це фігурне різання по овочах і фруктах, яку зараз широко використовують кухаря самих різних ресторанів. Карвінг – англ. carving або curving (від curve, що означає різати; лат. curve – крива) – «різьблена робота», «різьблений орнамент».

Гарно оформлена страва – важливий елемент сучасного щоденного і святкового столу. Прикраси перетворюють навіть звичні блюда на диво, завжди радуючи дітей і дорослих. І фігурне різьблення овочів і фруктів в цьому чимала підмога.






Зараз жодна кулінарна виставка або кулінарне шоу не обходиться без демонстрації можливостей прикрашення столу різними різьбленими композиціями.

Сучасний карвінг – це прикраса страв і незвичайне оформлення столу.

У переддень жіночого свята освоїти карвінг молодь мала можливість у нашому навчальному закладі під час майстер-класу, організованому майстром виробничого навчання, який є справжнім професіоналом своєї справи з професії «Офіціант. Бармен» Сакевич Г.В. «Мистецтво теж може бути красивим».

Учні, оволодівши цим мистецтвом на гідному рівні, охоче демонстрували свою майстерність та навчали йому всіх бажаючих.

Навчайтеся, творіть і радуйте своїх близьких та друзів смачними, оригінально оформленими кулінарними шедеврами вдома та станьте успішними в професійній сфері!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Обернений зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *