Вітаю! Колег, здобувачів освіти та їх батьків на сторінках блогу "У вирі металу, електрики, послуг":)
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

четвер, 30 січня 2020 р.

Відкриття навчально-практичного центру електротехнічних та зварювальних технологій.

У Новокаховському професійному електротехнічному ліцеї відкрили навчально-практичний центр
Від школи фабрично-заводського навчання до ліцею – саме такий шлях пройшов за 94 роки один з найстаріших закладів професійно-технічної освіти Херсонщини – Новокаховський професійний електротехнічний ліцей. Заклад не лише зберіг напрацьований потенціал, а й продовжує розвиватися, вдосконалюючи та модернізуючи навчально-матеріальну базу для підготовки кваліфікованих робітників.
Путівку в життя у ліцеї отримують токарі, фрезерувальники, електрогазозварники, електромонтери, рихтувальники кузовів, ковалі, продавці, тістороби, офіціанти і бармени. За час існування навчальний заклад підготував більше 45 тисяч кваліфікованих робітників.



На базі центру буде здійснюватися підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації робітників з професій електромонтер і електрогазозварник за новітніми виробничими технологіями із застосуванням сучасних матеріалів та обладнання.
Слід зазначити, що навчально-практичний центр створений за сприяння Херсонської обласної державної адміністрації, Херсонської обласної ради, Департаменту освіти, науки та молоді у рамках реалізації проекту з модернізації підготовки кваліфікованих робітників.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Обернений зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *