Вітаю! Колег, здобувачів освіти та їх батьків на сторінках блогу "У вирі металу, електрики, послуг":)
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

пʼятниця, 7 лютого 2020 р.

Показовий урок «Особливості організації і обслуговування бенкету-фуршету»

 З майстерністю люди не народяться, але здобутим майстерністю пишаються.
Майстром виробничого навчання Бурмак Лілією  Дмитрівною з учнями ІІ курсу проведено показовий урок з виробничого навчання за темою «Особливості організації і обслуговування бенкету-фуршету», під час якого учні набули не тільки теоретичних знань про сервірування та оформлення фуршетного столу, поглибили набуті знання з обслуговування різних видів бенкетів, а й  також набули необхідних професійних компетенцій.















 Естетика, презентабельність, знання етикетних норм, бездоганні манери та кваліфікованість – головні принципи бармена та офіціанта – людини, яка покликана дарувати людям гарний настрій – ось на чому наголошує Лілія Дмитрівна під час своїх занять.
 Урок проведено на високому методичному рівні. Майстром застосовано переважно активні форми роботи з учнями, медіаресурси, презентаційні матеріали та ігрові методи роботи сприяли захоплюючо-цікавому процесу навчання та міцному засвоєнню знань учнями.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Обернений зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *