З майстерністю люди не народяться, але здобутим майстерністю пишаються.Майстром виробничого навчання Бурмак Лілією Дмитрівною з учнями ІІ курсу проведено показовий урок з виробничого навчання за темою «Особливості організації і обслуговування бенкету-фуршету», під час якого учні набули не тільки теоретичних знань про сервірування та оформлення фуршетного столу, поглибили набуті знання з обслуговування різних видів бенкетів, а й також набули необхідних професійних компетенцій.
Естетика, презентабельність, знання етикетних норм, бездоганні манери та кваліфікованість – головні принципи бармена та офіціанта – людини, яка покликана дарувати людям гарний настрій – ось на чому наголошує Лілія Дмитрівна під час своїх занять.
Урок проведено на високому методичному рівні. Майстром застосовано переважно активні форми роботи з учнями, медіаресурси, презентаційні матеріали та ігрові методи роботи сприяли захоплюючо-цікавому процесу навчання та міцному засвоєнню знань учнями.
Немає коментарів:
Дописати коментар