Вітаю! Колег, здобувачів освіти та їх батьків на сторінках блогу "У вирі металу, електрики, послуг":)
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

субота, 15 лютого 2020 р.

Плани уроків виробничого навчання з професії: Електрогазозварник. Код: 7212.

- Безпека праці і пожежна безпека у навчальній майстерні (на полігоні). Інструктаж з безпеки праці та організації робочого місця за змістом занять.
- Екскурсія на підприємство(«Укргідромех» НКАХ).
- Підготовка металу до зварювання Виправлення пластин. Розмітка за допомогою циркуля , лінійки, кутника, за шаблоном.
- Підготовка металу до зварювання. Рубання пластин.



- Підготовка металу до зварювання. Різання пластин та труб ножівкою.
- Ознайомлення з устаткуванням для ручного дугового зварювання та підготовлення до роботи джерел живлення. Інструктаж з безпеки праці та організації робочого місця за змістом занять.
Вмикання, регулювання, вимикання зварювальних трансформаторів, випрямлячів і перетворювачів.
 - Ознайомлення з устаткуванням для ручного дугового зварювання та підготовлення до роботи джерел живлення. Тренування в запалюванні зварювальної дуги.
- Ознайомлення з устаткуванням для ручного дугового зварювання та підготовлення до роботи джерел живлення. Запалювання зварювальної дуги, підтримка її горіння до повного
розплавлення електрода.
- Дугове наплавлення валиків і зварювання пластин у нижньому положенні шва. Інструктаж з безпеки праці та організації робочого місця за змістом занять. Ознайомлення з правилами і прийомами наплавлення і зварювання.
- Дугове наплавлення валиків і зварювання пластин у нижньому положенні шва. Наплавлення вузьких валиків на сталевій пластині в нижньому положенні шва.
- Дугове наплавлення валиків і зварювання пластин у нижньому положенні шва.  Наплавлення розширених валиків на сталевій пластині в нижньому положенні шва.
- Дугове наплавлення валиків і зварювання пластин у нижньому положенні шва.   Багатошарове наплавлення валиків у нижньому положенні пластин.
- Дугове наплавлення валиків і зварювання пластин у нижньому положенні шва. Зварювання стикових з 'єднань у нижньому положенні без розробки кромок одношаровими швами. 
- Дугове наплавлення валиків і зварювання пластин у нижньому положенні шва. Зварювання листового металу однобічним накладанням шва.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Обернений зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *