Вітаю! Колег, здобувачів освіти та їх батьків на сторінках блогу "У вирі металу, електрики, послуг":)
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

пʼятниця, 7 лютого 2020 р.

А-ля фуршет…

«Вміла готувати, та не вміла подавати», 
– цей мудрий народний вислів ніяким чином не стосується учнів Новокаховського професійного електротехнічного ліцею, які здобувають професію «Бармен. Офіціант». 





 Майстром виробничого навчання Бурмак Лілією  Дмитрівною з учнями ІІ курсу проведено показовий урок з виробничого навчання за темою «Особливості організації і обслуговування бенкету-фуршету», під час якого учні набули не тільки теоретичних знань про сервірування та оформлення фуршетного столу, поглибили набуті знання з обслуговування різних видів бенкетів, а й набули необхідних професійних компетенцій.
Урок проведено на високому методичному рівні. Майстром застосовано переважно активні форми роботи з учнями, медіаресурси, презентаційні матеріали та ігрові методи роботи сприяли захоплюючо-цікавому процесу навчання та міцному засвоєнню знань учнями.



Естетика, презентабельність, знання етикетних норм, бездоганні манери та кваліфікованість – головні принципи бармена та офіціанта – людини, яка покликана дарувати людям гарний настрій – ось на чому наголошує Лілія Дмитрівна під час своїх занять.





Впевнені, що наші учні – майбутні висококваліфіковані, професійні, а головне – конкурентоспроможні працівники, а двері нашого навчального закладу завжди гостинно відкриті для всіх охочих навчатися цій сучасній, престижній та стовідсотково затребуваній професії




До речі, сама назва слова «бенкет» походить від французького «а-ля фуршет», що означає «на виделку», отож основним прибором банкету є виделка.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обернений зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *