Вітаю! Колег, здобувачів освіти та їх батьків на сторінках блогу "У вирі металу, електрики, послуг":)
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

неділя, 14 червня 2020 р.

Спеціальність «Офіціант. Бармен» IV розряду».

Професія офіціанта, бармена – мистецтво, яке допомагає зробити прийом їжі естетичним дійством.

Адже людині не властиво просто споживати продукти харчування, потрібно отримувати задоволення від вигляду, аромату і оформлення страв. Вечір, проведений у ресторані, кав’ярні чи піцерії, може стати подією, що запам’ятається надовго.  Багато що залежить від офіціанта і бармена, які є візитівкою закладу. Проходять всі етапи здобуття професії учні Новокаховського професійного електротехнічного ліцею у спеціально устаткованому кабінеті і барі-майстерні.


 «Ми максимально наближаємо дітей до реальних умов праці, тому що зараз всі підприємства ресторанного господарства переходять на автоматизовану систему ведення справ, тобто офіціант не записує замовлення клієнта на папері, а замовляє страву на спеціальному обладнанні. Ми вивчаємо усі форми, методи обслуговування, розглядаємо всі напрямками ресторанного господарства, діти вивчають правила етикету. Після набуття всіх навичок і знань наші випускники затребувані на ринку праці», - розповіла Лілія Бурмак, майстер виробничого навчання з професії «Офіціант. Бармен».
Навички обслуговування та сервіровки столів учнів Новокаховського ліцею змогли оцінити гості минулорічного Міжнародного інвестиційного форуму «Таврійські горизонти». Не вперше ліцею довіряють представити гостинність і доброзичливість Нової Каховки.

  «Враження про ресторан чи кав’ярню залежить від офіціанта, чи був він ввічливим, ненав’язливим, чи «відчував» свого клієнта. Я знаю, що це моє, це моя професія», - переконана учениця І курсу професії «Офіціант. Бармен» Марія Журавель.
Для випускників 11 класів термін навчання становить 1 рік 20 тижнів. По закінченні учні отримують спеціальність «Офіціант. Бармен» IV розряду».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Обернений зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *