Вітаю! Колег, здобувачів освіти та їх батьків на сторінках блогу "У вирі металу, електрики, послуг":)
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

неділя, 14 червня 2020 р.

Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування

Електричне обладнання використовується усюди. Вдома, на робочих місцях ми не можемо уявити собі, як би ми обходились без нього. Але, як і кожна справа рук людських, електроустаткування виходить з ладу і потребує догляду.
 Тут на сцені з’являється електромонтер – спеціаліст, головним завданням якого є своєчасний ремонт і обслуговування електротехніки. Важко визначити важливість професії, бо будь-яке виробництво чи установа без електрика тривалий час не буде функціонувати. 
Готує фахівців, необхідних на кожному підприємстві, Новокаховський професійний електротехнічний ліцей.
Здобувачі фаху «електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» вивчають теорію у сучасному кабінеті з тренажером для наочності.
«В аудиторії розташовується сучасний стенд з демонстраційними матеріалами  для проведення лабораторних робіт, тренінгів, семінарів. Маємо також вимірювач електротехнічних параметрів», - розповів викладач електротехнічних дисциплін ліцею Віталій Бурмак. 
Виробничу практику учні проходять в центрі електротехнічних та газозварювальних технологій, який був створений торік.
«Наші учні радо приходять до центру на виробниче навчання, у них горять очі, вони радіють, коли збирають схему з освітлення квартири, вмикають – і лампочка загоряється, або складають схему електродвигуна, і він працює», - поділилась майстер виробничого навчання з професії «електромонтер» Світлана Завадська.
Електромонтери працюють у всіх галузях економіки, потреба на професіоналів своєї справи завжди існує на ринку праці. Новокаховський професійний електротехнічний ліцей впродовж десятиліть надає своїм учням можливості для здобуття освіти «електромонтера» з ґрунтовними знаннями і практичним досвідом у доволі небезпечній, але необхідній професії.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Обернений зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *