Вітаю! Колег, здобувачів освіти та їх батьків на сторінках блогу "У вирі металу, електрики, послуг":)
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

неділя, 14 червня 2020 р.

Спеціальність «Рихтувальник кузовів. Електрогазозварник»

Спеціальність «Рихтувальник кузовів. Електрогазозварник» затребувана і в кризові часи

 У випускників Новокаховського професійного електротехнічного ліцею за спеціальністю «Рихтувальник кузовів. Електрогазозварник» є можливість відкрити свою власну справу. 
                                         
    Кузов автівки – найважливіша деталь, його скелет, який забезпечує комфорт для пасажирів у салоні і, врешті, безпеку. Все, що доторкується до кузова, залишає свій слід, і тут виникає необхідність у рихтуванні – відновленні первісного вигляду і профілю деталі автомобіля. Рихтувальник кузовів – затребувана професія. Гарного спеціаліста з руками забирають на станції техобслуговування і автомайстерні. Азами професії вони оволодівають на виробничій практиці -  у рихтувальній та слюсарній майстернях.


  «Слюсарна майстерня обладнана необхідними інструментами для здобуття учнями слюсарної справи. Рихтувальник кузовів повинен вміти ремонтувати деталі, вузли, проводити слюсарну обробку/пригонку деталей автівки перед її фарбуванням», - сказав майстер виробничого навчання з професії  «Рихтувальник кузовів. Електрогазозварник» Володимир Кравчук.

  Майстри ліцею власними силами виготовили стапель для автомобіля у рихтувальній майстерні.

  «У нас є все для рихтування, розтяжки, випрямляння вм’ятин на кузові. Ми закуповуємо автомобілі, на цих зразках хлопці вчаться рихтувати, шпаклювати кузови. Матеріально-технічна база ліцею постійно оновлюється», - розповів майстер виробничого навчання з професії «Рихтувальник кузовів. Електрогазозварник» Олександр Венжега. 
Новокаховський професійний електротехнічний ліцей запрошує на навчання випускників 9 та 11 класів. Термін навчання на спеціальність «Рихтувальник кузовів. Електрогазозварник» становить 3 та 1,5 роки відповідно.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Обернений зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *